Jön a Zombieland 2! - A zombie comedy folytatódik

Úgy tűnik, hogy már tényleg nem kell sokáig várnunk a Zombieland 2. részére, hiszen 2019-ben újra találkozhatunk kedvenc szereplőinkkel a mozivásznon. Ha minden igaz. 


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, mi a Zombieland első részét is nagyon szerettük, ami főleg Woody Harrelsonnak volt köszönhető, ugyanis olyan alakítást nyújtott a kissé furcsa, ám annál szerethetőbb Tallahassee szerepében, amire most, 10 év után is mosolyogva emlékszünk vissza. Az új moziban a forgatókönyvírók szerint mind a négy szereplő ismét meg kell hogy küzdjön majd a zombiapokalipszis okozta kihívásokkal, mi pedig csak remélni tudjuk, hogy ezt ugyanolyan szórakoztató módon teszik majd, mint az első részben.

A folytatásra egyébként nincs garancia, hiszen a forgatásról sehonnan nem kaptunk még híreket, de a forgatókönyvírók teljes bizonyossággal azt állították a filmmel kapcsolatban, hogy izgalmas részek várnak majd ránk a moziszékben kucorodva.


Mivel ugye Abigail Breslin az első film forgatásán még kislány volt, ezért a történet nem ott folytatódik majd, ahol az első befejeződött, néhány évet biztosan ugrunk majd a sztoriban, de annál érdekesebb lesz megfigyelni, hogyan alakul a világ sorsa az apokalipszist követően. 

Az első rész olyan magasra tette fel a lécet, hogy nagyon fájna, ha a második film is felkerülne arra a listára, amelynek a tetején a "szánalmas folytatások" cédula díszeleg. Reméljük, nem kell csalódnunk, addig is jó szívvel ajánljuk nektek a Red Hillt, ami nem rossz zombis könyv, ha ki akartok kapcsolódni, és alig várjátok a zombigyalázós világvégét!