8+1 helyszín, ahonnan már csak a zombik hiányoznak

Ti elgondolkodtatok már azon, hogyha beütne a zombiapokalipszis, hova menekülnétek? Vándorolnátok? Vagy keresnétek egy félreeső, biztonságosnak tűnő épületet, ahol meghúznátok magatokat néhány hétig? Most is vannak Magyarországon olyan helyek, ahol úgy érezhetjük, mintha a The Walking Dead egyik jelenetében szerepelnénk éppen, nem kellenek ehhez feltétlenül zombik. Jártunkban-keltünkben készítettünk pár képet néhány képzeletbeli forgatási helyszínről. Ha nektek is van ilyen fotótok, várjuk szeretettel!

Nagymaros, Szellem lakótelep. Be mernétek menni az épületbe,
ha mindenhol zombik járnának?
Emlékeztek a Zombieland-ben elhangzott örök igazságra a nyilvános
illemhelyekkel kapcsolatban? Ha valahol van zombi, akkor itt aztán tuti.

Az épületek viszonylag hamar megrongálódnak, így pedig nyilvánvalóan nem sok védelmet nyújtanak. Semmiképpen sem biztonságosak. 
Ennek az elhagyatott szállodának a folyosójáról jobbról szobák nyílnak. Vajon biztonságosabbak lennének, mint a Fear the walking dead-ben?

Az erdőben menekülős/bolyongós jelenetek mindig eszünkbe jutnak kirándulás közben. Hova menekülnétek itt egy horda elől?

A kihalt utcák sosem jelentenek jót. Amikor túl nagy a csend, gyakran elgondolkodunk azon, hogy mennyivel másabb körülmények között élnénk egy apokalipszisben.

Vízen menekülni mindig kétesélyes megoldás. A nagyobb hajókból, jachtokból kifogyhat az üzemanyag, a csónakok pedig nem túl masszívak a meneküléshez. Ti melyiket választanátok?

Az építési törmeléket felhasználva megerősíthetjük búvóhelyünket. Vajon itt el lehetne bújni a zombik elől?

Tényleg olyan jó ötlet a sínek mentén gyalogolni?
Ti merre mennétek, inkább az utakon?