Jövőre érkezik a következő The Walking Dead spinoff sorozatÚgy tűnik, 2020-ban még több zombi érkezik az otthonunkba, ugyanis egy újabb TWD testvérsorozat érkezik a zombik világába. A Fear The Walking Dead után újabb spinoff sorozatot köszönthetünk a képernyőkön hamarosan.

Már egy ideje tudni, hogy a nemrég pihenőre tért The Walking Dead univerzumát a készítők jócskán ki akarják bővíteni, melynek keretén belül tavaly novemberben kiderült: a széria távozott főszereplője, Rick Grimes önálló, egész estés filmekkel tér majd vissza és tágítja tovább a posztapokaliptikus világ határait. 

Ezt a zombiknak otthont adó csatorna, az AMC jelentette be, akik elárulták, hogy az új szériának még ugyan nincs címe, de 2020-ban már érkezik is egy 10 résszel etappal, melynek főszereplője két fiatal nő lesz, akik annak az első generációnak lesznek a tagjai, akik már az élőhalottakkal teli világban nőttek fel. A szériáért a TWD veterán producere, Scott M. Gimple, valamint a szintén veterán TWD részeket író Matt Negrete felel majd, aki egyben a showrunner is lesz.

Mi már alig várjuk, hogy lássuk, mekkorát terít a sorozat!